
Japán kések
1–52 termék, összesen 268 db
-
Böker Damaszkuszi Olive használati kés
-
Kai 16.5cm Santoku kés Seki Magoroku Shoso Seki Magoroku Shoso
-
Sujihiki Damaszkuszi kés Böker Kitchen – olívafa
-
165mm-es Santoku kés – SekiRyu
-
Deba Suncraft Senzo WA 17cm kés Deba Suncraft Senzo WA 17cm kés
-
Yaxell Taishi szeletelő kés 18cm
-
Damaszkuszi 67 szakácskés – Samura
-
Böker Damaszkuszi olíva Santoku kés
-
Victorinox Swiss Modern Santoku kés 17cm fekete mézeskalácsos
-
Kodeba SekiRyu 110mm-es kés
-
Kai szakácskés 24cm Seki Magoroku Shoso 24cm Seki Magoroku Shoso
-
Kai szeletelő kés 23cm Shun Classic White
-
Deba KAI Wasabi fekete kés – 15 cm-es penge
-
Suncraft Senzo Damaszkuszi Damaszkuszi kiskés 12cm
-
Sayuto 15cm mamutfenyő használati kés San Maï
-
Damaszkuszi Santoku kés – Samura
-
Mcusta HZ2-3003DS Splash Hybrid Santoku 180 kés
-
22cm Due Cigni Hakucho sashimi kés
-
Wusaki Pakka X50 sorozatú faragókés
-
Kai Seki Magoroku Redwood 15cm-es konyhakés
-
Kai 9cm Shun Classic White klasszikus fehér csiszolókés
-
Wusaki San Mai szakácskés 10Cr15 20cm
-
MO-V csiszolókés – Samura
-
Yaxell Ketu steak kés – Y34913
-
Yaxell Super Gou 125mm Santoku kés
-
KC956 Kodeba Kanetsune kés
-
Kai szakácskés 23cm Wasabi fekete
-
Kai 10cm Shun damaszkuszi rozsdamentes acélból készült 10cm-es használati kés
-
Opinel Intempora Santoku kés N°219
-
Suncraft Senzo WA 21cm-es Gyuto kés
-
Yaxell Taishi Utility 12cm-es használati kés
-
DAMASCUS 67 használati kés – Samura
-
Victorinox Swiss Modern Santoku kés 17cm-es mézeskalácsos diófa markolattal
-
165 mm-es Deba SekiRyu kés
-
Kai 23cm Shun Damaszkuszi rozsdamentes acél szeletelő kés 23cm
-
Deba KAI Wasabi fekete kés – 10,5 cm-es penge
-
Suncraft Senzo Damaszkusz 8cm-es csiszolókés
-
Sayuto 9cm-es mamutfenyő kés San Maï
-
Damaszkuszi paradicsom kés – Samura
-
Mcusta HZ2-3007DS Splash Hybrid Gyuto 240 kés
-
Hakucho 21cm Gyuto Due Cigni kés 21cm Gyuto Due Cigni kés
-
Wusaki Pakka X50 sorozatú Santoku kés
-
Seki Magoroku Redwood Kai 15cm-es használati kés
-
Kai 9cm Shun Nagare Damaszkuszi rozsdamentes acélból készült 9cm-es Shun Nagare csípőkés
-
Wusaki Damaszkuszi bicska 10Cr 9cm
-
Super 5 használati kés – Samura
-
Yaxell Ketu 10cm-es csiszolókés
-
Yaxell ZEN damaszkuszi kenyérvágó kés 23cm
-
KC955 Sujihiki Kanetsune kés
-
Kai 15cm Wasabi fekete használati kés
-
Kai 9cm Shun damaszt rozsdamentes acélból készült zöldségkés
-
Suncraft Senzo WA 18cm-es Santoku kés
Ha főzésről van szó, a japán kés etalon, sőt szimbólum. El kell mondani, hogy Japán egy nagyon magas színvonalú szakértelemmel, know-how-val rendelkezik, különösen a penge tekintetében, amely lehet kalapált vagy damaszkolt, ez utóbbi a legértékesebb. A megbízhatónak és élesnek számító japán konyhakés mindig a legnagyobb gondossággal, az ergonómia és a tartósság összehangolása érdekében aprólékos anyagválasztással készül. Mindig nagyon kényelmes a használata, és a professzionális szakácsoknak, valamint a főzés szerelmeseinek szól, akik egy magas minőségű kést szeretnének vásárolni. A japán gasztronómia egyre nagyobb mértékben exportálódik Európába, elég csak megnézni például az olyan ázsiai ételek, mint a sushi vagy a tojástekercsek forgalmát, amelyek széles körű sikernek örvendenek. És mi lehetne jobb módja egy japán étel elkészítésének, mint egy japán konyhakés? Különösen, mivel az online boltban kes-tor.hu , mindenféle japán kést megtalál: Yanagiba , Nakiri , Gyuto , Deba , Pankiri , nem megfeledkezve a Santoku kés , amely kétségtelenül a legismertebb. Minden japán késnek megvan a megfelelője az európai modelljével, így a Yanagiba egy szeletelő kés , a Nakiri egy zöldségkés./strong> , a Gyuto egy séfkés , a Deba egy szakácskés , a Deba egy kés . egy halászkés és a Pankiri egy kenyérvágó kés . Tehát nem kell aggódni, a szakács képes lesz bármilyen ételt felszeletelni! Honlapunkon a főzőkés egész világát kínáljuk Önnek… A főzés területén a japán kés hivatkozási alap, sőt szimbólum. El kell mondani, hogy Japán egy nagyon magas színvonalú szakértelemmel, know-how-val rendelkezik, különösen a penge tekintetében, amely lehet kalapált vagy damaszkolt, ez utóbbi a legértékesebb. A megbízhatónak és élesnek számító japán konyhakés mindig a legnagyobb gondossággal, az ergonómia és a tartósság összehangolása érdekében aprólékos anyagválasztással készül. Mindig nagyon kényelmes a használata, és a professzionális szakácsoknak, valamint a főzés szerelmeseinek szól, akik egy magas minőségű kést szeretnének vásárolni. A japán gasztronómia egyre inkább Európába exportálódik, elég csak az olyan ázsiai ételek, mint például a sushi vagy a tojástekercsek eladásait megnézni, amelyek hatalmas sikert aratnak. És mi lehetne jobb módja egy japán étel elkészítésének, mint egy japán konyhakés? Különösen, mivel az online boltban kes-tor.hu , mindenféle japán kést megtalál: Yanagiba , Nakiri , Gyuto , Deba , Pankiri , nem megfeledkezve a Santoku kés , amely kétségtelenül a legismertebb. Minden japán késnek megvan a megfelelője az európai modelljével, így a Yanagiba egy szeletelő kés , a Nakiri egy zöldségkés./strong> , a Gyuto egy séfkés , a Deba egy szakácskés , a Deba egy kés . egy halászkés és a Pankiri egy kenyérvágó kés . Tehát nem kell aggódni, a szakács képes lesz bármilyen ételt felszeletelni! Honlapunkon a japán konyhakések teljes univerzumát kínáljuk Önnek, a legnagyobb márkákkal a keze ügyében, mint például a Kai természetesen az etalon, de a Mcusta és még sok más. Tartsa nyitva a szemét, mivel a Japán kések kategória folyamatosan fejlődik, új késekkel és gyártókkal bővül. Részletek