
Japán kések
1–52 termék, összesen 268 db
-
Sujihiki Damaszkuszi kés Böker Kitchen – olívafa
-
165mm-es Santoku kés – SekiRyu
-
Böker Damaszkuszi Olive használati kés
-
Kai 16.5cm Santoku kés Seki Magoroku Shoso Seki Magoroku Shoso
-
Suncraft Senzo WA 18cm-es Santoku kés
-
Yaxell Taishi szakácskés 20cm
-
DAMASCUS 67 csiszolókés – Samura
-
Böker Damaszkuszi fekete Santoku kés
-
Victorinox SwissClassic Santoku kés 17cm mézgaborítású színes markolattal
-
Yaxell Super Gou 12cm-es csiszolókés
-
Kai Santoku kés 16,5cm Seki Magoroku Shoso 16,5cm Seki Magoroku Shoso
-
Kai 23cm Shun Nagare Damaszkuszi rozsdamentes acél szeletelő kés 23cm
-
KAI Wasabi Black Nakiri kés
-
18cm Kiritsuke Jaku Seki Seki Ryu kés
-
Fukito 18cm Santoku kés Pakka San Maï lyukakkal
-
Bambusz bicska – Samura
-
Mcusta HZ2-3010DS Splash Hybrid Sujihiki 240 kés
-
Usuba Due Cigni Hakucho kés 18cm
-
Wusaki Pakka X50 sorozatú szakácskés
-
Yanagiba Kai Seki Kai Magoroku Kinju 21cm kés
-
Kai 9cm Shun Damaszkuszi rozsdamentes acélból készült, 9cm-es bicska
-
Wusaki Damaszkuszi 10Cr 12cm használati kés
-
Yaxell Ketu 165mm-es Santoku kés
-
Arcos fekete Riviera Santoku hintakés
-
Petty SekiRyu kés 12cm ABS fekete – SRP700
-
KC954 Petty Kanetsune kés
-
Kai szeletelő kés 23cm Pure Komachi 2
-
Kai konyhakés 25cm Shun damaszt rozsdamentes acélból
-
Suncraft Senzo WA 15cm-es Santoku kés
-
Yaxell Super Gou csiszolókés
-
3 darabos bambuszkés készlet – Samura
-
Böker Damaszkuszi fekete használati kés
-
Victorinox SwissClassic Santoku kés 17cm fekete méhsejtes – dobozos kiszerelésben
-
180mm-es Gyuto SekiRyu kés
-
Balkezes Yanagiba Kai kés 21cm Seki Magoroku Hekiju 21cm Seki Magoroku Hekiju
-
Kai szeletelő kés 23cm Tim Mälzer Kamagata
-
KAI Wasabi fekete Santoku kés
-
18cm Santoku Jaku Jaku Seki Ryu kés
-
Fukito 9cm-es Pakka San Maï hámozókés
-
Damaszkuszi bicska – Samura
-
KC465 Kanetsune Seki Kiritsuke kés
-
Due Cigni Hakucho csiszolókés 10,5cm
-
VG-10 Damaszkuszi sorozatú Wusaki csípőkés
-
16.5cm Deba Kai Seki Magoroku Magoroku Kinju kés
-
Kai irodai kés 9cm Tim Mälzer Kamagata
-
Wusaki Damaszkuszi szakácskés 10Cr 20cm
-
Harakiri csiszolókés – Samura
-
Arcos Fehér Riviera Santoku hintakés
-
Deba SekiRyu kis kés 105mm ABS fekete – SRP301
-
KC953 Usubagata Kanetsune kés
-
Kai Santoku kés 16cm Pure Komachi 2
-
Kai szakácskés 20cm Shun Classic White 20cm
Ha főzésről van szó, a japán kés etalon, sőt szimbólum. El kell mondani, hogy Japán egy nagyon magas színvonalú szakértelemmel, know-how-val rendelkezik, különösen a penge tekintetében, amely lehet kalapált vagy damaszkolt, ez utóbbi a legértékesebb. A megbízhatónak és élesnek számító japán konyhakés mindig a legnagyobb gondossággal, az ergonómia és a tartósság összehangolása érdekében aprólékos anyagválasztással készül. Mindig nagyon kényelmes a használata, és a professzionális szakácsoknak, valamint a főzés szerelmeseinek szól, akik egy magas minőségű kést szeretnének vásárolni. A japán gasztronómia egyre nagyobb mértékben exportálódik Európába, elég csak megnézni például az olyan ázsiai ételek, mint a sushi vagy a tojástekercsek forgalmát, amelyek széles körű sikernek örvendenek. És mi lehetne jobb módja egy japán étel elkészítésének, mint egy japán konyhakés? Különösen, mivel az online boltban kes-tor.hu , mindenféle japán kést megtalál: Yanagiba , Nakiri , Gyuto , Deba , Pankiri , nem megfeledkezve a Santoku kés , amely kétségtelenül a legismertebb. Minden japán késnek megvan a megfelelője az európai modelljével, így a Yanagiba egy szeletelő kés , a Nakiri egy zöldségkés./strong> , a Gyuto egy séfkés , a Deba egy szakácskés , a Deba egy kés . egy halászkés és a Pankiri egy kenyérvágó kés . Tehát nem kell aggódni, a szakács képes lesz bármilyen ételt felszeletelni! Honlapunkon a főzőkés egész világát kínáljuk Önnek… A főzés területén a japán kés hivatkozási alap, sőt szimbólum. El kell mondani, hogy Japán egy nagyon magas színvonalú szakértelemmel, know-how-val rendelkezik, különösen a penge tekintetében, amely lehet kalapált vagy damaszkolt, ez utóbbi a legértékesebb. A megbízhatónak és élesnek számító japán konyhakés mindig a legnagyobb gondossággal, az ergonómia és a tartósság összehangolása érdekében aprólékos anyagválasztással készül. Mindig nagyon kényelmes a használata, és a professzionális szakácsoknak, valamint a főzés szerelmeseinek szól, akik egy magas minőségű kést szeretnének vásárolni. A japán gasztronómia egyre inkább Európába exportálódik, elég csak az olyan ázsiai ételek, mint például a sushi vagy a tojástekercsek eladásait megnézni, amelyek hatalmas sikert aratnak. És mi lehetne jobb módja egy japán étel elkészítésének, mint egy japán konyhakés? Különösen, mivel az online boltban kes-tor.hu , mindenféle japán kést megtalál: Yanagiba , Nakiri , Gyuto , Deba , Pankiri , nem megfeledkezve a Santoku kés , amely kétségtelenül a legismertebb. Minden japán késnek megvan a megfelelője az európai modelljével, így a Yanagiba egy szeletelő kés , a Nakiri egy zöldségkés./strong> , a Gyuto egy séfkés , a Deba egy szakácskés , a Deba egy kés . egy halászkés és a Pankiri egy kenyérvágó kés . Tehát nem kell aggódni, a szakács képes lesz bármilyen ételt felszeletelni! Honlapunkon a japán konyhakések teljes univerzumát kínáljuk Önnek, a legnagyobb márkákkal a keze ügyében, mint például a Kai természetesen az etalon, de a Mcusta és még sok más. Tartsa nyitva a szemét, mivel a Japán kések kategória folyamatosan fejlődik, új késekkel és gyártókkal bővül. Részletek