
Japán kések
1–52 termék, összesen 268 db
-
165mm-es Santoku kés – SekiRyu
-
Böker Damaszkuszi Olive használati kés
-
Kai 16.5cm Santoku kés Seki Magoroku Shoso Seki Magoroku Shoso
-
Sujihiki Damaszkuszi kés Böker Kitchen – olívafa
-
DAMASCUS Samura Santoku kés
-
Fukito Santoku kés 18cm ébenfa X50
-
Bambusz Santoku kés – Samura
-
KC946 Kanetsune Seki Usubagata Kanetsune Seki Usubagata kés
-
Hakucho 17cm Gyuto Due Cigni kés 17cm Gyuto Due Cigni kés
-
VG-10 Damaszkuszi sorozatú Wusaki kenyérvágó kés
-
Kai hibrid séfkés 20cm Tim Mälzer Kamagata
-
Petty 13cm rozsdamentes acélból készült japán csiszolókés
-
Tokisu 17cm G10 Santoku kés
-
Nakiri Wusaki Damaszkuszi 10Cr 17cm kés
-
3 darabos Harakiri késkészlet – Samura
-
Santoku kés Top Cutlery 169mm POM – 17271
-
SekiRyu Sashimi kés 21cm fekete ABS – SRP400
-
KC155 Kanetsune kisméretű kés
-
Kai Seki Magoroku Shoso Shoso csiszolókés
-
Kai szakácskés 23cm Tim Mälzer Kamagata
-
Bunka Suncraft Senzo Damaszkusz kés 20cm
-
KOTAI Pakka Santoku kés
-
Samura Okinawa Santoku kés
-
Gyuto SekiRyu kés 180mm fa markolat – SRH900
-
Victorinox SwissClassic 17cm Santoku kés rózsafa
-
SekiRyu hosszú használati kés 125mm
-
Yanagiba Kai Seki Magoroku Magoroku vörösfa kés 21cm
-
Kai Santoku kés 18cm Tim Mälzer Kamagata
-
DAMASCUS Samura szakácskés
-
Fukito 9cm ébenfa X50 csiszolókés
-
3 darabos Kai Seki Magoroku Shoso kés készlet
-
Mcusta HZ2-3011DS Splash Hybrid Sujihiki 270 kés
-
Hakucho 21cm Pankiri Due Cigni kés 21cm Pankiri Due Cigni kés
-
VG-10 Damaszkusz sorozatú Wusaki faragókés
-
Kai 18cm Shun Damaszkusz rozsdamentes acél szeletelő kés
-
KC704 GYUTO Kanetsune Kanetsune kés
-
Bunka Damaszkuszi csiszolókés
-
Yaxell Taishi Paring 10cm-es metszőkés
-
Nakiri Meteora kés – Samura
-
165mm fekete ABS Santoku SekiRyu kés – SRP100
-
KC152 Kanetsune Santoku kés
-
Kai Santoku kés 14,5cm Seki Magoroku Shoso 14,5cm Seki Magoroku Shoso
-
Kai szakácskés 20cm Shun Nagare damas rozsdamentes acélból 20cm
-
Suncraft Senzo Damaszkusz 21cm-es sashimi kés
-
Pakka KOTAI csiszolókés
-
Okinawa Nakiri konyhakés – Samura
-
Claude Dozorme Santoku kés mindennapi konyha 13cm olíva fa
-
Ideal Sabatier DEG Déglon Santoku kés lyukakkal
-
Yaxell Super Gou Santoku kés
-
Kai Seki Magoroku Redwood 20cm-es konyhakés
-
Kai Santoku kés 18cm Shun Nagare damaszkuszi rozsdamentes acélból
-
Wusaki San Mai 10Cr15 9cm-es metszőkés
Ha főzésről van szó, a japán kés etalon, sőt szimbólum. El kell mondani, hogy Japán egy nagyon magas színvonalú szakértelemmel, know-how-val rendelkezik, különösen a penge tekintetében, amely lehet kalapált vagy damaszkolt, ez utóbbi a legértékesebb. A megbízhatónak és élesnek számító japán konyhakés mindig a legnagyobb gondossággal, az ergonómia és a tartósság összehangolása érdekében aprólékos anyagválasztással készül. Mindig nagyon kényelmes a használata, és a professzionális szakácsoknak, valamint a főzés szerelmeseinek szól, akik egy magas minőségű kést szeretnének vásárolni. A japán gasztronómia egyre nagyobb mértékben exportálódik Európába, elég csak megnézni például az olyan ázsiai ételek, mint a sushi vagy a tojástekercsek forgalmát, amelyek széles körű sikernek örvendenek. És mi lehetne jobb módja egy japán étel elkészítésének, mint egy japán konyhakés? Különösen, mivel az online boltban kes-tor.hu , mindenféle japán kést megtalál: Yanagiba , Nakiri , Gyuto , Deba , Pankiri , nem megfeledkezve a Santoku kés , amely kétségtelenül a legismertebb. Minden japán késnek megvan a megfelelője az európai modelljével, így a Yanagiba egy szeletelő kés , a Nakiri egy zöldségkés./strong> , a Gyuto egy séfkés , a Deba egy szakácskés , a Deba egy kés . egy halászkés és a Pankiri egy kenyérvágó kés . Tehát nem kell aggódni, a szakács képes lesz bármilyen ételt felszeletelni! Honlapunkon a főzőkés egész világát kínáljuk Önnek… A főzés területén a japán kés hivatkozási alap, sőt szimbólum. El kell mondani, hogy Japán egy nagyon magas színvonalú szakértelemmel, know-how-val rendelkezik, különösen a penge tekintetében, amely lehet kalapált vagy damaszkolt, ez utóbbi a legértékesebb. A megbízhatónak és élesnek számító japán konyhakés mindig a legnagyobb gondossággal, az ergonómia és a tartósság összehangolása érdekében aprólékos anyagválasztással készül. Mindig nagyon kényelmes a használata, és a professzionális szakácsoknak, valamint a főzés szerelmeseinek szól, akik egy magas minőségű kést szeretnének vásárolni. A japán gasztronómia egyre inkább Európába exportálódik, elég csak az olyan ázsiai ételek, mint például a sushi vagy a tojástekercsek eladásait megnézni, amelyek hatalmas sikert aratnak. És mi lehetne jobb módja egy japán étel elkészítésének, mint egy japán konyhakés? Különösen, mivel az online boltban kes-tor.hu , mindenféle japán kést megtalál: Yanagiba , Nakiri , Gyuto , Deba , Pankiri , nem megfeledkezve a Santoku kés , amely kétségtelenül a legismertebb. Minden japán késnek megvan a megfelelője az európai modelljével, így a Yanagiba egy szeletelő kés , a Nakiri egy zöldségkés./strong> , a Gyuto egy séfkés , a Deba egy szakácskés , a Deba egy kés . egy halászkés és a Pankiri egy kenyérvágó kés . Tehát nem kell aggódni, a szakács képes lesz bármilyen ételt felszeletelni! Honlapunkon a japán konyhakések teljes univerzumát kínáljuk Önnek, a legnagyobb márkákkal a keze ügyében, mint például a Kai természetesen az etalon, de a Mcusta és még sok más. Tartsa nyitva a szemét, mivel a Japán kések kategória folyamatosan fejlődik, új késekkel és gyártókkal bővül. Részletek