
Japán kések
1–52 termék, összesen 268 db
-
Böker Damaszkuszi Olive használati kés
-
Kai 16.5cm Santoku kés Seki Magoroku Shoso Seki Magoroku Shoso
-
Sujihiki Damaszkuszi kés Böker Kitchen – olívafa
-
165mm-es Santoku kés – SekiRyu
-
Wusaki San Mai 10Cr15 9cm-es metszőkés
-
Fukito 15cm ébenfa X50 használati kés
-
Bambusz faragókés – Samura
-
Kodeba SekiRyu kés 105mm fa markolat – SRH301
-
16.5cm Deba Due Cigni Hakucho kés
-
VG-10 Damaszkusz sorozatú Wusaki Santoku zsebkés
-
Kai Shun nyelvhal filé kés, 18cm-es hajlékony pengével
-
Kanetsune KC703 GYUTO kés
-
Yaxell SUPER GOU kenyérvágó kés
-
20cm-es Yaxell Taishi Kiritsuke Kiritsuke kés
-
MO-V szakácskés – Samura
-
Colour Prof Santoku kés – Arcos
-
Victorinox Grand Maître kovácsolt Santoku kés 17cm POM
-
170 mm-es SekiRyu Santoku áttört kés
-
Kai 15cm Seki Magoroku Shoso használati kés
-
Kai kenyérvágó kés 23cm Shun Classic White
-
KAI Wasabi fekete Yanagiba kés – 21 cm-es penge
-
Suncraft Senzo Damaszkuszi kenyérvágó kés 23cm
-
5 darabos Samura Harakiri késkészlet + olló és élező
-
Okinawa sushi kés – Samura
-
Mcusta HZ2-3000DS Splash Hybrid Petty 90 kés
-
Déglon Santoku damaszkuszi kés korián markolattal
-
Wusaki Pakka X50 sorozatú csiszolókés
-
Kai Seki Magoroku Redwood 20cm-es szeletelő/kalapács kés
-
Kai 15cm-es Shun Classic White használati kés
-
Wusaki San Mai 10Cr15 12cm-es használati kés
-
Nakiri Sayuto 17cm-es mamutfenyő San Mai kés
-
Bambusz csiszolókés – Samura
-
Deba SekiRyu kés 15cm fa markolat – SRH300
-
25cm Due Cigni Hakucho sashimi kés
-
VG-10 Damaszkuszi sorozatú Wusaki szakácskés
-
Nakiri Kai kés 16,5cm Shun damas rozsdamentes acélból
-
Kanetsune KC702 GYUTO kés
-
Yaxell SUPER GOU faragókés
-
Yaxell Taishi 125mm Santoku kés
-
3 darabos árnyékkés készlet – Samura
-
KC462 Santoku kés – Kanetsune
-
17cm Victorinox Grand Maître Rózsafa kovácsolt Santoku kés
-
270 mm-es SekiRyu sashimi kés
-
Kai szakácskés 18cm Seki Magoroku Shoso 18cm Seki Magoroku Shoso
-
Kai kenyérvágó kés 23cm Tim Mälzer Kamagata
-
KAI Wasabi fekete szeletelő kés
-
Suncraft Senzo Damaszkuszi Senzo szakácskés 20cm
-
18cm Santoku Due Cigni Toszkána kés olívafa üreggel
-
Ketu Konata faragókés – Yaxell
-
Mcusta HZ2-3001DS Splash Hybrid Petty 110 kés
-
Victorinox Santoku kés fekete 17cm-es mézeskalács penge
-
Wusaki Pakka X50 sorozatú használati kés
Ha főzésről van szó, a japán kés etalon, sőt szimbólum. El kell mondani, hogy Japán egy nagyon magas színvonalú szakértelemmel, know-how-val rendelkezik, különösen a penge tekintetében, amely lehet kalapált vagy damaszkolt, ez utóbbi a legértékesebb. A megbízhatónak és élesnek számító japán konyhakés mindig a legnagyobb gondossággal, az ergonómia és a tartósság összehangolása érdekében aprólékos anyagválasztással készül. Mindig nagyon kényelmes a használata, és a professzionális szakácsoknak, valamint a főzés szerelmeseinek szól, akik egy magas minőségű kést szeretnének vásárolni. A japán gasztronómia egyre nagyobb mértékben exportálódik Európába, elég csak megnézni például az olyan ázsiai ételek, mint a sushi vagy a tojástekercsek forgalmát, amelyek széles körű sikernek örvendenek. És mi lehetne jobb módja egy japán étel elkészítésének, mint egy japán konyhakés? Különösen, mivel az online boltban kes-tor.hu , mindenféle japán kést megtalál: Yanagiba , Nakiri , Gyuto , Deba , Pankiri , nem megfeledkezve a Santoku kés , amely kétségtelenül a legismertebb. Minden japán késnek megvan a megfelelője az európai modelljével, így a Yanagiba egy szeletelő kés , a Nakiri egy zöldségkés./strong> , a Gyuto egy séfkés , a Deba egy szakácskés , a Deba egy kés . egy halászkés és a Pankiri egy kenyérvágó kés . Tehát nem kell aggódni, a szakács képes lesz bármilyen ételt felszeletelni! Honlapunkon a főzőkés egész világát kínáljuk Önnek… A főzés területén a japán kés hivatkozási alap, sőt szimbólum. El kell mondani, hogy Japán egy nagyon magas színvonalú szakértelemmel, know-how-val rendelkezik, különösen a penge tekintetében, amely lehet kalapált vagy damaszkolt, ez utóbbi a legértékesebb. A megbízhatónak és élesnek számító japán konyhakés mindig a legnagyobb gondossággal, az ergonómia és a tartósság összehangolása érdekében aprólékos anyagválasztással készül. Mindig nagyon kényelmes a használata, és a professzionális szakácsoknak, valamint a főzés szerelmeseinek szól, akik egy magas minőségű kést szeretnének vásárolni. A japán gasztronómia egyre inkább Európába exportálódik, elég csak az olyan ázsiai ételek, mint például a sushi vagy a tojástekercsek eladásait megnézni, amelyek hatalmas sikert aratnak. És mi lehetne jobb módja egy japán étel elkészítésének, mint egy japán konyhakés? Különösen, mivel az online boltban kes-tor.hu , mindenféle japán kést megtalál: Yanagiba , Nakiri , Gyuto , Deba , Pankiri , nem megfeledkezve a Santoku kés , amely kétségtelenül a legismertebb. Minden japán késnek megvan a megfelelője az európai modelljével, így a Yanagiba egy szeletelő kés , a Nakiri egy zöldségkés./strong> , a Gyuto egy séfkés , a Deba egy szakácskés , a Deba egy kés . egy halászkés és a Pankiri egy kenyérvágó kés . Tehát nem kell aggódni, a szakács képes lesz bármilyen ételt felszeletelni! Honlapunkon a japán konyhakések teljes univerzumát kínáljuk Önnek, a legnagyobb márkákkal a keze ügyében, mint például a Kai természetesen az etalon, de a Mcusta és még sok más. Tartsa nyitva a szemét, mivel a Japán kések kategória folyamatosan fejlődik, új késekkel és gyártókkal bővül. Részletek