Japán kések
1–52 termék, összesen 268 db
-
Sujihiki Damaszkuszi kés Böker Kitchen – olívafa
-
165mm-es Santoku kés – SekiRyu
-
Böker Damaszkuszi Olive használati kés
-
Kai 16.5cm Santoku kés Seki Magoroku Shoso Seki Magoroku Shoso
-
18cm Santoku Jaku Jaku Seki Ryu kés
-
Fukito 9cm-es Pakka San Maï hámozókés
-
Damaszkuszi bicska – Samura
-
KC465 Kanetsune Seki Kiritsuke kés
-
Due Cigni Hakucho csiszolókés 10,5cm
-
VG-10 Damaszkuszi sorozatú Wusaki csípőkés
-
16.5cm Deba Kai Seki Magoroku Magoroku Kinju kés
-
Kai irodai kés 9cm Tim Mälzer Kamagata
-
Wusaki Damaszkuszi szakácskés 10Cr 20cm
-
Harakiri csiszolókés – Samura
-
Arcos Fehér Riviera Santoku hintakés
-
Deba SekiRyu kis kés 105mm ABS fekete – SRP301
-
KC953 Usubagata Kanetsune kés
-
Kai Santoku kés 16cm Pure Komachi 2
-
Kai szakácskés 20cm Shun Classic White 20cm
-
Mcusta Damaszkuszi Sujihiki kés 24cm penge
-
Suncraft Senzo WA 12cm-es kisméretű kés
-
KOTAI Bunka kisméretű kés
-
Meteora használati kés – Samura
-
Sujihiki Damaszkuszi kés Böker Cuisine – pakka fa
-
Victorinox SwissClassic Santoku kés 17cm piros méhsejtes – dobozos csomagolásban
-
170mm-es Nakiri SekiRyu kés
-
Deba Kai balkezes kés 15cm Seki Magoroku Hekiju 15cm Seki Magoroku Hekiju
-
Kai Santoku kés 18cm Shun Classic Fehér
-
KAI Wasabi fekete konyhakés – 20 cm-es pengével
-
DAMASCUS Samura használati kés
-
Fukito 13cm-es Pakka San Maï használati kés
-
Kés – Samura – Samura
-
KC945 Kanetsune Seki Kengata kés
-
18cm-es Santoku Due Cigni Hakucho kés
-
Wusaki VG-10 Damaszkuszi sorozatú használati kés
-
Kai Seki Magoroku vörösfenyő 10cm-es csiszolókés
-
Kai kenyérvágó kés 23cm Seki Magoroku Kompozit rozsdamentes acélból
-
Wusaki Damaszkuszi Santoku kés 10Cr 17cm
-
Santoku Meteora kés – Samura
-
Yaxell Ketu 20cm-es szakácskés
-
Gyuto SekiRyu 18cm fekete ABS kés – SRP900
-
KC952 Kanetsune Santoku kés
-
Kai kenyérvágó kés 23cm Seki Magoroku Shoso
-
Kai 20cm Shun damaszkolt rozsdamentes acél konyhakés
-
165mm Mcusta Classic Damaszkuszi Nakiri kés 165mm Mcusta Classic Damaszkuszi Nakiri kés
-
Suncraft Senzo WA 8cm-es csiszolókés
-
KOTAI Bunka santoku kés
-
Okinawa Gyuto japán kés – Samura
-
Victorinox SwissClassic 17cm fekete Santoku kés ajándékdobozban
-
170 mm-es Santoku SekiRyu kés
-
Yanagiba Kai Seki Magoroku Magoroku Redwood 24cm kés
-
Kai Santoku kés 18cm Shun damas rozsdamentes acélból
Ha főzésről van szó, a japán kés etalon, sőt szimbólum. El kell mondani, hogy Japán egy nagyon magas színvonalú szakértelemmel, know-how-val rendelkezik, különösen a penge tekintetében, amely lehet kalapált vagy damaszkolt, ez utóbbi a legértékesebb. A megbízhatónak és élesnek számító japán konyhakés mindig a legnagyobb gondossággal, az ergonómia és a tartósság összehangolása érdekében aprólékos anyagválasztással készül. Mindig nagyon kényelmes a használata, és a professzionális szakácsoknak, valamint a főzés szerelmeseinek szól, akik egy magas minőségű kést szeretnének vásárolni. A japán gasztronómia egyre nagyobb mértékben exportálódik Európába, elég csak megnézni például az olyan ázsiai ételek, mint a sushi vagy a tojástekercsek forgalmát, amelyek széles körű sikernek örvendenek. És mi lehetne jobb módja egy japán étel elkészítésének, mint egy japán konyhakés? Különösen, mivel az online boltban kes-tor.hu , mindenféle japán kést megtalál: Yanagiba , Nakiri , Gyuto , Deba , Pankiri , nem megfeledkezve a Santoku kés , amely kétségtelenül a legismertebb. Minden japán késnek megvan a megfelelője az európai modelljével, így a Yanagiba egy szeletelő kés , a Nakiri egy zöldségkés./strong> , a Gyuto egy séfkés , a Deba egy szakácskés , a Deba egy kés . egy halászkés és a Pankiri egy kenyérvágó kés . Tehát nem kell aggódni, a szakács képes lesz bármilyen ételt felszeletelni! Honlapunkon a főzőkés egész világát kínáljuk Önnek… A főzés területén a japán kés hivatkozási alap, sőt szimbólum. El kell mondani, hogy Japán egy nagyon magas színvonalú szakértelemmel, know-how-val rendelkezik, különösen a penge tekintetében, amely lehet kalapált vagy damaszkolt, ez utóbbi a legértékesebb. A megbízhatónak és élesnek számító japán konyhakés mindig a legnagyobb gondossággal, az ergonómia és a tartósság összehangolása érdekében aprólékos anyagválasztással készül. Mindig nagyon kényelmes a használata, és a professzionális szakácsoknak, valamint a főzés szerelmeseinek szól, akik egy magas minőségű kést szeretnének vásárolni. A japán gasztronómia egyre inkább Európába exportálódik, elég csak az olyan ázsiai ételek, mint például a sushi vagy a tojástekercsek eladásait megnézni, amelyek hatalmas sikert aratnak. És mi lehetne jobb módja egy japán étel elkészítésének, mint egy japán konyhakés? Különösen, mivel az online boltban kes-tor.hu , mindenféle japán kést megtalál: Yanagiba , Nakiri , Gyuto , Deba , Pankiri , nem megfeledkezve a Santoku kés , amely kétségtelenül a legismertebb. Minden japán késnek megvan a megfelelője az európai modelljével, így a Yanagiba egy szeletelő kés , a Nakiri egy zöldségkés./strong> , a Gyuto egy séfkés , a Deba egy szakácskés , a Deba egy kés . egy halászkés és a Pankiri egy kenyérvágó kés . Tehát nem kell aggódni, a szakács képes lesz bármilyen ételt felszeletelni! Honlapunkon a japán konyhakések teljes univerzumát kínáljuk Önnek, a legnagyobb márkákkal a keze ügyében, mint például a Kai természetesen az etalon, de a Mcusta és még sok más. Tartsa nyitva a szemét, mivel a Japán kések kategória folyamatosan fejlődik, új késekkel és gyártókkal bővül. Részletek