
Konyhakések
1–52 termék, összesen 819 db
-
2 db Victorinox steak kés 12cm juharfa készlet
-
Dobozos készlet 6 Laguiole Dozorme bubinga steak késsel
-
Dobozos készlet 6 db Dozorme Le Capucin olívabogyós steak késsel
-
6 darabos dobozos Dozorme Le Capucin steak kés készlet
-
Dobozos készlet 6 Le Thiers steak kés Dozorme olíva fa
-
Dobozos készlet 6 rozsdamentes acélból készült tölgyfa steak késsel
-
Üres tok 6 KOTAI késhez
-
Yaxell MON damaszkuszi csontozókés 15cm
-
Böker Damaszkuszi fekete szakácskés
-
8 darabos készlet + 1 darab Victorinox vágódeszka + állvány
-
165mm-es Santoku kés – SekiRyu
-
Kai rugalmas vágódeszka
-
Üres 5 késes táska – Arcos
-
Kai 16.5cm Santoku kés Seki Magoroku Shoso Seki Magoroku Shoso
-
Üres 10 késes készlet – Arcos
-
Sujihiki Damaszkuszi kés Böker Kitchen – olívafa
-
Berard racine vágódeszka fogantyúval
-
Victorinox Swiss Classic Trend Colors 2 darabos készlet – asztali kés/hámozó
-
Victorinox barna terítőtábla
-
Böker Damaszkuszi Olive használati kés
-
Victorinox Swiss Modern Steak Knife 12cm fogazott pengéjű PP markolat
-
Szakácskés “Cuisine au quotidien” Claude Dozorme 18cm olíva fa
-
Böker Damaszkuszi olíva olíva bicska
-
Victorinox Swiss Modern 11cm-es polipropilén asztali kés
-
Victorinox Dual Grip csontozókés 15cm
-
Szakácskés Due Cigny Toszkána 20cm olíva fa
-
Victorinox Swiss Classic használati késkészlet – 3 db
-
KOTAI Kiritsuke Bunka szakácskés
-
Victorinox Swiss Classic 12 darabos steak készlet fekete
-
Fukito csontozó kés 15cm ébenfa X50
-
Ideal Forged TB Maestro 3 darabos készlet – Santoku konyhai iroda
-
3 darabos Nordika Arcos sorozatú késkészlet – 167100
-
Vágókés Claude Dozorme Cuisine au quotidien 15cm olíva fa
-
Opinel faragókés N° 120 Parallèle
-
Victorinox Swiss Modern kenyérvágó kés 22cm diófa
-
Victorinox Swibo csontozókés keskeny pengéjű, fordított tücsök sárga
-
Déglon szendvicskés konyhai díszítéshez
-
Victorinox 20cm-es vérző kés rózsafa
-
Victorinox csiszolókés piros hajlékony penge 20cm
-
12.5cm Due Cigni Hakucho konyhakés
-
Yaxell Super Gou szakácskés
-
Kai Seki Magoroku Shoso Shoso csiszolókés
-
Kai szakácskés 23cm Tim Mälzer Kamagata
-
Osztriga kés O’Knife
-
KC704 GYUTO Kanetsune Kanetsune kés
-
Opinel Esprit Pop Apple zöld kés
-
A233000 Riviera 200 mm-es Arcos kés
-
Tokisu 17cm G10 Santoku kés
-
Suncraft Senzo WA 18cm-es Santoku kés
-
Wusaki Damaszkuszi 10Cr 12cm használati kés
-
Victorinox Swiss Classic irodakés 10cm fekete közepes fogazott hegyű közepes kés
-
5 darabos Samura Harakiri késkészlet + olló és élező
A jó főzéshez természetesen tehetségre, tapasztalatra, de a megfelelő felszerelésre is szükség van, ebben az esetben jó konyhakések . Ezen a kategórián keresztül könnyedén megtalálhatja azt az konyhakést , amire szüksége van. Akár reggelit, akár ebédet vagy akár vacsorát készít, a konyhakések és konyhai eszközök hatalmas választéka lehetővé teszi, hogy kivétel nélkül minden ételét a legnagyobb gondossággal, a legnagyobb pontossággal dolgozza meg.
Konyhakés, mire való?
Ha még csak most kezdtél el főzni, talán elgondolkodtál azon, hogy miért érdemes egy igazi konyhakést használni, nem pedig egy egyszerű kést. Elvégre mindkettő vág. A modellek sokaságával szembesülve kissé elveszettnek érezheti magát. Még az is lehet, hogy kissé értelmetlennek és a kényes elit számára fenntartottnak találja. Pedig nem az. Ha egyszerűen csak szereti a jó ételeket, egy igazi konyhakés elengedhetetlen a puha, lédús vagy ropogós textúrák eléréséhez és a mámorító illatok felszabadításához. Azzal, hogy tisztán, erőlködés és nyomás nélkül vág, megakadályozza az ételek összetörését, megőrzi azok textúráját, csökkenti a léveszteséget és egyenletes főzést tesz lehetővé. A gasztronómia kedvelői értékelni fogják az ételek rendezett megjelenítését is, amely hízeleg a szemnek és meghozza az étvágyat. A konyhakés elengedhetetlen a hozzávalók helyes elrendezéséhez az ételben vagy az étvágygerjesztő tányérok megterítéséhez.
Melyik kés a konyhába?
Az otthon vagy a munkahelyen a két legfontosabb főzőkés a séfkés és a Santoku kés . Szinte minden ételt gondosan vágnak, és számos étel elkészítéséhez szükségesek.
A séfkés
A séfkés nagy sokoldalúsággal rendelkezik, hiszen képes vágni…. A jó főzéshez bizonyára szükség van tehetségre és tapasztalatra, de a megfelelő felszerelésre is, ebben az esetben a jó szakácskésekre . Ezen a kategórián keresztül könnyedén megtalálhatja azt az főzőkést , amelyre szüksége van. Akár reggelit, akár ebédet vagy akár vacsorát készít, a konyhakések és konyhai eszközök hatalmas választéka lehetővé teszi, hogy kivétel nélkül minden ételét a legnagyobb gondossággal, a legnagyobb pontossággal dolgozza meg.
Konyhakés, mire való?
Ha még csak most kezdtél el főzni, talán elgondolkodtál azon, hogy miért érdemes egy igazi konyhakést használni, nem pedig egy egyszerű kést. Elvégre mindkettő vág. A modellek sokaságával szembesülve kissé elveszettnek érezheti magát. Még az is lehet, hogy kissé értelmetlennek és a kényes elit számára fenntartottnak találja. Pedig nem az. Ha egyszerűen csak szereti a jó ételeket, egy igazi konyhakés elengedhetetlen a puha, lédús vagy ropogós textúrák eléréséhez és a mámorító illatok felszabadításához. Azzal, hogy tisztán, erőlködés és nyomás nélkül vág, megakadályozza az ételek összetörését, megőrzi azok textúráját, csökkenti a léveszteséget és egyenletes főzést tesz lehetővé. A gasztronómia kedvelői értékelni fogják az ételek rendezett megjelenítését is, amely hízeleg a szemnek és meghozza az étvágyat. A konyhakés elengedhetetlen a hozzávalók helyes elrendezéséhez az ételben vagy az étvágygerjesztő tányérok megterítéséhez.
Melyik kés a konyhába?
Az otthon vagy a munkahelyen a két legfontosabb főzőkés a séfkés és a Santoku kés . Szinte minden ételt gondosan vágnak, és számos étel elkészítéséhez szükségesek.
A séfkés
A séfkés nagyfokú sokoldalúsággal rendelkezik, hiszen a legcsekélyebb nehézség nélkül képes különböző ételeket a legkülönfélébb formákban vágni. Pengéjének mérete 15 cm és 30 cm között van, így vágás közben stabilitást, kontrollt és csendes erőt biztosít. Egyenes, éles hegye átszúrja.
A Santoku kés
A Santoku kés viszont Japánból származik, de meghódította az egész világot. Kisebb, pengéje körülbelül 18 cm hosszú. Néha méhsejtes, ami megakadályozza, hogy az ételek az acélhoz tapadjanak. A hegye lefelé esik, praktikus a függőleges kezeléshez. Ez az japán konyhakés ugyanolyan sokoldalú, mint európai társa, a különbség az, hogy egy kicsit jobban támaszkodik a pontosságra és a mozgékonyságra.
Milyen acélból készült konyhakés?
Konyhakések három fő ötvözetből készülnek: rozsdamentes acél, szénacél és damaszkuszi acél. Nem feledkezve meg a kerámiáról, amely egy sajátos anyag.
Rozsdamentes acél
A rozsdamentes acél ideális a konyhában való kezdőknek, mivel keveset rozsdásodik és viszonylag sokáig szolgál. Ha az acél nem túl kemény, időről időre maga is megélezheti a pengét, így az visszanyeri jó minőségű élét. Ha pedig a markolat szintetikus, nem kell kézzel tisztítania, hiszen a kés egyenesen mehet a mosogatógépbe. Mindenféle rozsdamentes acél létezik, a legegyszerűbbtől a szerényebb pénztárcájúakig, egészen az igényes felhasználóknak szánt legkimunkáltabbakig.
Szénacél
A szénacél nagyon gyakori a professzionális konyhakésekben . Megerősített keménysége miatt törékenyebb és nehezebb élezni, másrészt viszont a penge vágóélessége idővel lényegesen jobban teljesít. Ez az acél is korrodálódhat, ha hosszabb ideig víznek van kitéve. Ez az érzékenység azonban könnyen korrigálható, ha a csapban való mosás után alaposan megszárítja a kést.
Damaszkuszi acél
A damaszkuszi acél egy fényűző ötvözet, amely gyakran megtalálható a japán konyhakésekben . A Michelin-csillagos séfek és rangos éttermek kései. Ez az acél egy nagyon kemény magból áll, amely puhább acélrétegeket tartalmaz. Az eredmény gyönyörű hullámos vonalak a pengén. A megnövelt keménységnek köszönhetően a penge kivételes, hosszan tartó pontossággal vág, megszabadítva Önt az élezés kényszere alól. A Japán damaszkuszi kést kézzel kell tisztítani, hogy megőrizze magasztos természetes díszítését és figyelemre méltó tulajdonságait.
Kerámia
A Kerámia kések egyre több rajongót szereznek. Nem elhanyagolható előnyöket kínálnak: borotvaéles élek és higiénikus vágások. Másrészt viszont ez az anyag törékenyebb és ezért törékenyebb, ami egyes szakácsokat visszatart attól, hogy belevágjanak. Részletek