Available Filters

Ft -

Gyűjtemények

180mm-es Gyuto SekiRyu kés

Gyuto kések (szakács)

Szűrő

Mind a(z) 25 találat megjelenítve

A Gyuto kések a japán modellek, amelyek hasonlítanak az európai szakácskések modellekre. Egy apró különbség azonban a pengében van, amely laposabb a Gyuto kés nél, mint a francia séfkésnél . Ezenkívül az élezési élszög is kevésbé fontos a japán késen ( 15-18° ), szemben az európai modell 20-22° -jával . Egyébként a japán Gyuto kések olyanok, mint a szakácskések, vagyis multifunkcionálisak! Lehetővé teszik, hogy könnyedén szeleteljen és aprítson gyümölcsöket és zöldségeket , de húsdarabokat is vágjon lásd még nyers halat is megmunkáljon . A Gyuto kések nagyon sokoldalúak és ez a nagy erősségük! Kések, amelyek a precíz japán gyártás előnyeit élvezik: elég ahhoz, hogy aprólékos gesztusokat hajtsanak végre a legszebb ételek elkészítéséhez! Azt is fontos kiemelni, hogy a Gyuto kés jelenleg nagyon divatos a professzionális szakácsok körében!