Available Filters

Ft -

Gyűjtemények

Kai Seki Magoroku Redwood 20cm-es szeletelő/kalapács kés

Yanagiba kések: Szeletelő, Konyhakés, Japán kés

Szűrő

Az szeletelő kés néven is ismert Yanagiba kés általában egy hosszú, vékony rozsdamentes acél pengével rendelkezik. Egyes modellek még 3 rétegű damaszkuszi acélt is tartalmaznak, ami páratlan élességet biztosít. A Yanagiba japán késeket széles körben használják a sushi és a sashimi , a japán kultúrából származó, ma már Európában is nagyon népszerű ételek elkészítéséhez. Íme a japán késművesek által készített Yanagiba kések választéka, köztük a Kanetsune és a Kai, hogy csak a legismertebbeket említsük. A markolatok tekintetében is minőségi anyagokból készülnek, a Kanetsune általában a világos magnóliát, míg a Kai a sötétebb színű polipropilént részesíti előnyben. A fogantyúk mindig ergonomikus kialakításúak, hogy a sushi és a sashimi elkészítése során kényelmes legyen. Vegye figyelembe, hogy ha szereti a japán késeket, akkor értékelnie kell a Deba halkések a nyelvhalfilék kiemeléséhez …