Yanagiba kések (szeletelő)
Mind a(z) 14 találat megjelenítve
-
Balkezes Yanagiba Kai kés 21cm Seki Magoroku Hekiju 21cm Seki Magoroku Hekiju
-
Kai 18cm Shun Damaszkusz rozsdamentes acél szeletelő kés
-
Kai 23cm Shun Damaszkuszi rozsdamentes acél szeletelő kés 23cm
-
Kai 23cm Shun Nagare Damaszkuszi rozsdamentes acél szeletelő kés 23cm
-
Kai Seki Magoroku Redwood 20cm-es szeletelő/kalapács kés
-
Kai szeletelő kés 23cm Pure Komachi 2
-
Kai szeletelő kés 23cm Shun Classic White
-
Kai szeletelő kés 23cm Tim Mälzer Kamagata
-
KAI Wasabi fekete Yanagiba kés – 21 cm-es penge
-
KAI Wasabi fekete Yanagiba kés – 24 cm-es penge
-
Yanagiba Kai Seki Kai Magoroku Kinju 21cm kés
-
Yanagiba Kai Seki Magoroku Magoroku Redwood 24cm kés
-
Yanagiba Kai Seki Magoroku Magoroku vörösfa kés 21cm
-
Yaxell Taishi szeletelő kés 18cm
Az szeletelő kés néven is ismert Yanagiba kés általában egy hosszú, vékony rozsdamentes acél pengével rendelkezik. Egyes modellek még 3 rétegű damaszkuszi acélt is tartalmaznak, ami páratlan élességet biztosít. A Yanagiba japán késeket széles körben használják a sushi és a sashimi , a japán kultúrából származó, ma már Európában is nagyon népszerű ételek elkészítéséhez. Íme a japán késművesek által készített Yanagiba kések választéka, köztük a Kanetsune és a Kai, hogy csak a legismertebbeket említsük. A markolatok tekintetében is minőségi anyagokból készülnek, a Kanetsune általában a világos magnóliát, míg a Kai a sötétebb színű polipropilént részesíti előnyben. A fogantyúk mindig ergonomikus kialakításúak, hogy a sushi és a sashimi elkészítése során kényelmes legyen. Vegye figyelembe, hogy ha szereti a japán késeket, akkor értékelnie kell a Deba halkések a nyelvhalfilék kiemeléséhez …