Available Filters

Ft -

Gyűjtemények

Balkezes Yanagiba Kai kés 21cm Seki Magoroku Hekiju 21cm Seki Magoroku Hekiju

Yanagiba kések (szeletelő)

Szűrő

Mind a(z) 14 találat megjelenítve

Az szeletelő kés néven is ismert Yanagiba kés általában egy hosszú, vékony rozsdamentes acél pengével rendelkezik. Egyes modellek még 3 rétegű damaszkuszi acélt is tartalmaznak, ami páratlan élességet biztosít. A Yanagiba japán késeket széles körben használják a sushi és a sashimi , a japán kultúrából származó, ma már Európában is nagyon népszerű ételek elkészítéséhez. Íme a japán késművesek által készített Yanagiba kések választéka, köztük a Kanetsune és a Kai, hogy csak a legismertebbeket említsük. A markolatok tekintetében is minőségi anyagokból készülnek, a Kanetsune általában a világos magnóliát, míg a Kai a sötétebb színű polipropilént részesíti előnyben. A fogantyúk mindig ergonomikus kialakításúak, hogy a sushi és a sashimi elkészítése során kényelmes legyen. Vegye figyelembe, hogy ha szereti a japán késeket, akkor értékelnie kell a Deba halkések a nyelvhalfilék kiemeléséhez …