Konyhakések
1–52 termék, összesen 819 db
-
11cm-es rozsdamentes acél Camembert kés diófa markolattal
-
11cm-es rozsdamentes acél Camembert-kés olívafa markolattal
-
11cm-es, teljes ébenfa nyéllel, rozsdamentes acélból készült Camembert kés
-
12 darabos Victorinox Swiss Modern asztali fekete evőeszköz készlet
-
12 db Nogent*** irodai zsebkés doboza válogatott színekben
-
12 db-os doboz Nogent*** irodai zsebkés, sima, válogatott színekben
-
12.5cm Due Cigni Hakucho konyhakés
-
15.5cm Deba Kai Seki Magoroku Magoroku vörösfenyő kés
-
16.5cm Deba Due Cigni Hakucho kés
-
16.5cm Deba Kai Seki Magoroku Magoroku Kinju kés
-
165 mm-es Deba SekiRyu kés
-
165mm fekete ABS Santoku SekiRyu kés – SRP100
-
165mm Mcusta Classic Damaszkuszi Nakiri kés 165mm Mcusta Classic Damaszkuszi Nakiri kés
-
165mm-es Santoku kés – SekiRyu
-
170 mm-es Santoku SekiRyu kés
-
170 mm-es SekiRyu Santoku áttört kés
-
170mm-es Nakiri SekiRyu kés
-
17cm Victorinox Grand Maître Rózsafa kovácsolt Santoku kés
-
180mm-es Gyuto SekiRyu kés
-
1896 Due Cigni irodakés diófa 95mm penge
-
1896 Due Cigni kenyérvágó kés diófa penge 195mm
-
1896 Due Cigni konyhakés diófa penge 14cm
-
1896 Due Cigni steak kés diófa penge 105mm
-
1896 Due Cigni szakácskés, diófa, 15cm-es penge
-
1896 Due Cigni szakácskés, diófa, 20cm-es penge
-
1896 Due Cigni szeletelőkés diófa penge 195mm
-
1896 Santoku Due Cigni kés diófa méhsejt penge 175mm
-
18cm Kiritsuke Jaku Seki Seki Ryu kés
-
18cm Santoku Due Cigni Toszkána kés olívafa üreggel
-
18cm Santoku Jaku Jaku Seki Ryu kés
-
18cm TB Maestro Ideal forge Santoku kés 18cm TB Maestro Ideal forge Santoku kés
-
18cm-es Santoku Due Cigni Hakucho kés
-
2 darab Kai Wasabi fekete steak kés készlet 12cm
-
2 darabos Fukito Pakka San Maï késkészlet – Chef Office
-
2 darabos Sayuto mamutfenyő San Maï késkészlet – Chef Office
-
2 darabos Sayuto mamutfenyő San Maï késkészlet – Santoku Office
-
2 darabos Victorinox Grand Maître kovácsolt steak kés készlet 12cm POM
-
2 darabos Wusaki Damaszkusz 10Cr olívafa kés készlet – Chef et Office
-
2 darabos Wusaki Pakka X50 késkészlet – Séf és éléskamra
-
2 darabos Wusaki San Mai 10Cr15 Pakkawood késkészlet – Séf és iroda
-
2 db Due Cigni Toszkána steak kés készlet 11cm olíva fa
-
2 db Fukito ébenfa X50 késkészlet – Chef Office
-
2 db Victorinox steak kés 12cm juharfa készlet
-
2 Victorinox Swiss Modern 12cm steak/asztalos kés diófa
-
2 Victorinox Swiss Modern steak/asztalos kés diófa 12cm fogazott penge
-
20 darabos doboz Victorinox Swiss Classic 10cm-es villantós irodai kések válogatva
-
20 darabos doboz Victorinox Swiss Classic 8cm-es, sima, mutatós irodai kések, válogatva
-
20 darabos doboz Victorinox Swiss Classic irodakés 8 cm-es villogó fogakkal, válogatottan
-
20cm-es Yaxell Taishi Kiritsuke Kiritsuke kés
-
22cm Due Cigni Hakucho sashimi kés
-
22cm Due Cigni Toszkána szeletelő kés olívafa 22cm Due Cigni Toszkána szeletelő kés olívafa
-
23cm-es Au Nain fagyasztott kés
A jó főzéshez természetesen tehetségre, tapasztalatra, de a megfelelő felszerelésre is szükség van, ebben az esetben jó konyhakések . Ezen a kategórián keresztül könnyedén megtalálhatja azt az konyhakést , amire szüksége van. Akár reggelit, akár ebédet vagy akár vacsorát készít, a konyhakések és konyhai eszközök hatalmas választéka lehetővé teszi, hogy kivétel nélkül minden ételét a legnagyobb gondossággal, a legnagyobb pontossággal dolgozza meg.
Konyhakés, mire való?
Ha még csak most kezdtél el főzni, talán elgondolkodtál azon, hogy miért érdemes egy igazi konyhakést használni, nem pedig egy egyszerű kést. Elvégre mindkettő vág. A modellek sokaságával szembesülve kissé elveszettnek érezheti magát. Még az is lehet, hogy kissé értelmetlennek és a kényes elit számára fenntartottnak találja. Pedig nem az. Ha egyszerűen csak szereti a jó ételeket, egy igazi konyhakés elengedhetetlen a puha, lédús vagy ropogós textúrák eléréséhez és a mámorító illatok felszabadításához. Azzal, hogy tisztán, erőlködés és nyomás nélkül vág, megakadályozza az ételek összetörését, megőrzi azok textúráját, csökkenti a léveszteséget és egyenletes főzést tesz lehetővé. A gasztronómia kedvelői értékelni fogják az ételek rendezett megjelenítését is, amely hízeleg a szemnek és meghozza az étvágyat. A konyhakés elengedhetetlen a hozzávalók helyes elrendezéséhez az ételben vagy az étvágygerjesztő tányérok megterítéséhez.
Melyik kés a konyhába?
Az otthon vagy a munkahelyen a két legfontosabb főzőkés a séfkés és a Santoku kés . Szinte minden ételt gondosan vágnak, és számos étel elkészítéséhez szükségesek.
A séfkés
A séfkés nagy sokoldalúsággal rendelkezik, hiszen képes vágni…. A jó főzéshez bizonyára szükség van tehetségre és tapasztalatra, de a megfelelő felszerelésre is, ebben az esetben a jó szakácskésekre . Ezen a kategórián keresztül könnyedén megtalálhatja azt az főzőkést , amelyre szüksége van. Akár reggelit, akár ebédet vagy akár vacsorát készít, a konyhakések és konyhai eszközök hatalmas választéka lehetővé teszi, hogy kivétel nélkül minden ételét a legnagyobb gondossággal, a legnagyobb pontossággal dolgozza meg.
Konyhakés, mire való?
Ha még csak most kezdtél el főzni, talán elgondolkodtál azon, hogy miért érdemes egy igazi konyhakést használni, nem pedig egy egyszerű kést. Elvégre mindkettő vág. A modellek sokaságával szembesülve kissé elveszettnek érezheti magát. Még az is lehet, hogy kissé értelmetlennek és a kényes elit számára fenntartottnak találja. Pedig nem az. Ha egyszerűen csak szereti a jó ételeket, egy igazi konyhakés elengedhetetlen a puha, lédús vagy ropogós textúrák eléréséhez és a mámorító illatok felszabadításához. Azzal, hogy tisztán, erőlködés és nyomás nélkül vág, megakadályozza az ételek összetörését, megőrzi azok textúráját, csökkenti a léveszteséget és egyenletes főzést tesz lehetővé. A gasztronómia kedvelői értékelni fogják az ételek rendezett megjelenítését is, amely hízeleg a szemnek és meghozza az étvágyat. A konyhakés elengedhetetlen a hozzávalók helyes elrendezéséhez az ételben vagy az étvágygerjesztő tányérok megterítéséhez.
Melyik kés a konyhába?
Az otthon vagy a munkahelyen a két legfontosabb főzőkés a séfkés és a Santoku kés . Szinte minden ételt gondosan vágnak, és számos étel elkészítéséhez szükségesek.
A séfkés
A séfkés nagyfokú sokoldalúsággal rendelkezik, hiszen a legcsekélyebb nehézség nélkül képes különböző ételeket a legkülönfélébb formákban vágni. Pengéjének mérete 15 cm és 30 cm között van, így vágás közben stabilitást, kontrollt és csendes erőt biztosít. Egyenes, éles hegye átszúrja.
A Santoku kés
A Santoku kés viszont Japánból származik, de meghódította az egész világot. Kisebb, pengéje körülbelül 18 cm hosszú. Néha méhsejtes, ami megakadályozza, hogy az ételek az acélhoz tapadjanak. A hegye lefelé esik, praktikus a függőleges kezeléshez. Ez az japán konyhakés ugyanolyan sokoldalú, mint európai társa, a különbség az, hogy egy kicsit jobban támaszkodik a pontosságra és a mozgékonyságra.
Milyen acélból készült konyhakés?
Konyhakések három fő ötvözetből készülnek: rozsdamentes acél, szénacél és damaszkuszi acél. Nem feledkezve meg a kerámiáról, amely egy sajátos anyag.
Rozsdamentes acél
A rozsdamentes acél ideális a konyhában való kezdőknek, mivel keveset rozsdásodik és viszonylag sokáig szolgál. Ha az acél nem túl kemény, időről időre maga is megélezheti a pengét, így az visszanyeri jó minőségű élét. Ha pedig a markolat szintetikus, nem kell kézzel tisztítania, hiszen a kés egyenesen mehet a mosogatógépbe. Mindenféle rozsdamentes acél létezik, a legegyszerűbbtől a szerényebb pénztárcájúakig, egészen az igényes felhasználóknak szánt legkimunkáltabbakig.
Szénacél
A szénacél nagyon gyakori a professzionális konyhakésekben . Megerősített keménysége miatt törékenyebb és nehezebb élezni, másrészt viszont a penge vágóélessége idővel lényegesen jobban teljesít. Ez az acél is korrodálódhat, ha hosszabb ideig víznek van kitéve. Ez az érzékenység azonban könnyen korrigálható, ha a csapban való mosás után alaposan megszárítja a kést.
Damaszkuszi acél
A damaszkuszi acél egy fényűző ötvözet, amely gyakran megtalálható a japán konyhakésekben . A Michelin-csillagos séfek és rangos éttermek kései. Ez az acél egy nagyon kemény magból áll, amely puhább acélrétegeket tartalmaz. Az eredmény gyönyörű hullámos vonalak a pengén. A megnövelt keménységnek köszönhetően a penge kivételes, hosszan tartó pontossággal vág, megszabadítva Önt az élezés kényszere alól. A Japán damaszkuszi kést kézzel kell tisztítani, hogy megőrizze magasztos természetes díszítését és figyelemre méltó tulajdonságait.
Kerámia
A Kerámia kések egyre több rajongót szereznek. Nem elhanyagolható előnyöket kínálnak: borotvaéles élek és higiénikus vágások. Másrészt viszont ez az anyag törékenyebb és ezért törékenyebb, ami egyes szakácsokat visszatart attól, hogy belevágjanak. Részletek