Available Filters

Ft -

Gyűjtemények

KAI 23cm Wasabi Fekete rozsdamentes acél kenyérvágó kés

Kenyérvágó kések: Szeletelő, Konyhai eszközök, Rozsdamentes acél

Szűrő

A kenyérvágó kés könnyen felismerhető hosszú, fogazott pengéjéről ( fogazott vagy fogazott ). Lehetővé teszi, hogy átvágja a kenyér kemény kérgét , anélkül, hogy megsérülne a morzsa. Erőteljes, ez a kés minden típusú kenyeret kis erőfeszítéssel vág. Könnyedén utánozhatja a legtapasztaltabb profi pékek pontos mozdulatait.

Egy penge, amely megragad

Mindenki vágott már kenyeret valamilyen, a feladatra alkalmatlan késsel. A vágás ferdén indul, a kenyérre gyakorolt nyomás megnő, és a morzsa darabokra esik szét. Ennek eredményeképpen a kenyérszeletek rosszul néznek ki, és nehezen kenhetőek, kenhetőek. Kímélje meg magát ezektől a kellemetlenségektől, ha felszereli magát egy kenyérvágó késsel , amelyet kifejezetten arra terveztek, hogy tisztán szeletelje a kenyeret anélkül, hogy a morzsa megsérülne. Pengéje legalább 20 cm-es, fogazott, azaz apró fogakkal ellátott vágóéllel rendelkezik. Ezek a fogak, amelyek a teljes hosszában el vannak igazítva, megragadják az anyagot, és nagyobb erővel szeletelik, csökkentve a morzsát károsító nyomást. A penge zavarba ejtően könnyen vágja át a ropogós bagetteket és a sűrű falusi kenyereket. Ennek a durva fogazásnak és a penge szélességének köszönhetően a kenyérszeletek egyenesek, egyenletesek, egyenletes vastagságúak és a morzsa stabil.

Nyomásra érzéketlen markolat

Egy erős kenyér vagy hagyományos bagett felvágásához bizonyos erőt kell kifejteni a kés markolatára. Ez utóbbinak ezért robusztusnak és szilárdan rögzítettnek kell lennie. A kenyérvágó kés markolata általában szintetikus anyagból, kompozit fából vagy természetes fából készül. A valódi fa előnye, hogy egy kis hitelességet visz az asztalra, ami tökéletesen illik egy olyan hagyományos étel, mint a kenyér, élvezetéhez. Bármilyen is legyen az összetétele, a fogantyú úgy készül, hogy megtartsa… A kenyérvágó kés könnyen felismerhető hosszú fogazott pengéjéről ( fogazott vagy fogazott ). Lehetővé teszi, hogy átvágja a kenyér kemény kérgét , anélkül, hogy megsérülne a morzsa. Erőteljes, ez a kés minden típusú kenyeret kis erőfeszítéssel vág. Könnyedén utánozhatja a legtapasztaltabb profi pékek pontos mozdulatait.

Egy penge, amely megragad

Mindenki vágott már kenyeret valamilyen, a feladatra alkalmatlan késsel. A vágás ferdén indul, a kenyérre gyakorolt nyomás megnő, és a morzsa darabokra esik szét. Ennek eredményeképpen a kenyérszeletek rosszul néznek ki, és nehezen kenhetőek, kenhetőek. Kímélje meg magát ezektől a kellemetlenségektől, ha felszereli magát egy kenyérvágó késsel , amelyet kifejezetten arra terveztek, hogy tisztán szeletelje a kenyeret anélkül, hogy a morzsa megsérülne. Pengéje legalább 20 cm-es, fogazott, azaz apró fogakkal ellátott vágóéllel rendelkezik. Ezek a fogak, amelyek a teljes hosszában el vannak igazítva, megragadják az anyagot, és nagyobb erővel szeletelik, csökkentve a morzsát károsító nyomást. A penge zavarba ejtően könnyen vágja át a ropogós bagetteket és a sűrű falusi kenyereket. Ennek a durva fogazásnak és a penge szélességének köszönhetően a kenyérszeletek egyenesek, egyenletesek, egyenletes vastagságúak és a morzsa stabil.

Nyomásra érzéketlen markolat

Egy erős kenyér vagy hagyományos bagett felvágásához bizonyos erőt kell kifejteni a kés markolatára. Ez utóbbinak ezért robusztusnak és szilárdan rögzítettnek kell lennie. A kenyérvágó kés markolata általában szintetikus anyagból, kompozit fából vagy természetes fából készül. A valódi fa előnye, hogy egy kis hitelességet visz az asztalra, ami tökéletesen illik egy olyan hagyományos étel, mint a kenyér, élvezetéhez. Bármilyen is legyen a konstrukciója, a nyél úgy készül, hogy kényelmesen és szilárdan illeszkedjen a kézbe, valamint támogassa az Ön erejét. Stabilitását szegecsek, fémrögzítések is biztosítják, amelyek megakadályozzák az elhajlást, a repedést és a törést.

Megbízható márkák

Online áruházunkban a piacon kapható legjobb kenyérvágó kések szerepelnek, amelyeket egyéni és profi felhasználóknak szánunk. Ezeket a termékeket olyan híres gyártók tervezték, akiknek technikai felkészültsége és nemzetközi hírneve vitathatatlan. Ez a francia Deglon és Opinel gyártók esete, akik a made in France kitüntetést kapták . Az Opinel kenyérvágó kések például a márka 19. század óta kovácsolt szakértelméből profitálnak. Teljes mértékben megbízhat a Victorinox (a svájci bicska, ez ő!) és az Arcos, Spanyolország egyik legrégebbi vállalata is. Részletek