Steak kések
Mind a(z) 25 találat megjelenítve
-
1896 Due Cigni steak kés diófa penge 105mm
-
2 darab Kai Wasabi fekete steak kés készlet 12cm
-
2 db Due Cigni Toszkána steak kés készlet 11cm olíva fa
-
2 db Victorinox steak kés 12cm juharfa készlet
-
2 Victorinox Swiss Modern 12cm steak/asztalos kés diófa
-
2 Victorinox Swiss Modern steak/asztalos kés diófa 12cm fogazott penge
-
4 darabos TB Hector steak kés készlet
-
6 darabos dobozos Dozorme Le Capucin steak kés készlet
-
Arcos Nordika steak kés 100mm
-
Arcos Riviera A230500 130mm-es steak kés
-
Arcos steak/asztalos kés – A371823
-
Déglon Brasserie steak kés 12cm fogazott penge
-
Dobozos készlet 6 db Dozorme Le Capucin olívabogyós steak késsel
-
Dobozos készlet 6 Laguiole Dozorme bubinga steak késsel
-
Dobozos készlet 6 Le Thiers steak kés Dozorme olíva fa
-
Dobozos készlet 6 rozsdamentes acélból készült tölgyfa steak késsel
-
Nogent *** Tichet Expert 11cm rozsdamentes acél grillkés
-
Opinel Intempora faragókés N°220
-
Opinel Intempora hús- és baromfi kés N°222
-
TB Maestro ideális kovácsolt steak kés 13cm
-
Victorinox Grand Maître POM fekete kovácsolt steak kés
-
Victorinox Grand Maître Rosewood 12cm Rózsafából készült steak kés
-
Victorinox Grand Maître Steak kés 12cm-es fogazott juharfa pengével
-
Victorinox Swiss Modern Steak Knife 12cm fogazott pengéjű PP markolat
-
Victorinox SwissClassic Steak kés 11cm fekete fogazott pengével
A hús az állaga miatt nem egy könnyen vágható étel, ezért érdekli egy speciális asztali kés, például a steak kés használata. Sima vagy fogazott pengével lehetővé teszi a hús pontos szeletelését anélkül, hogy megállítaná, és mindenekelőtt erőfeszítés nélkül!
Mik a steak kés különleges tulajdonságai?
Először is, egy steak-késnek kiváló vágóéllel kell rendelkeznie, hogy tiszta vágásokat kapjon, és ne legyenek apró, egyenetlen darabok. Leggyakrabban rozsdamentes acélból készülnek a rozsdaállóság és a mosogatógép-kompatibilitás érdekében , a penge lehet sima vagy fogazott . A sima él jobban megfelel az úgynevezett finom, zsenge húsokhoz, míg a fogazott él jobban megfelel a nehezebben vágható, röviden keményebb húsokhoz. Ne feledje azonban, hogy a fogazott penge kevesebb karbantartást igényel, mint a sima penge, mivel ritkábban kell élezni, bár ez a művelet kicsit bonyolultabb. A steak kés mérete közel áll egy asztalos kés méretéhez. Pengéjének hossza gyakran 9 és 13 cm között van, a felhasználó preferenciáitól függően. Ez nyilvánvalóan hatással van a kés teljes méreteire. Minél nagyobb a keze, annál nagyobbnak kell lennie a késnek, és fordítva! Mindezt azzal a céllal, hogy olyan steak-késünk legyen, amely az Ön kezének morfológiájához igazodik, így kellemes lesz a mindennapi használat.
Hogyan válassza ki a steak kés markolatát?
Amikor a steak-kése markolatáról van szó, számtalan anyag áll az Ön rendelkezésére. Bár természetesen fontos az esztétikai szempont, vigyáznia kell, hogy ne hagyjon figyelmen kívül bizonyos részleteket. Ügyelnie kell arra, hogy ergonomikus, akár csúszásmentes markolatot válasszon, amely megakadályozza, hogy a keze megcsússzon….. A hús az állaga miatt nem egy könnyen vágható étel, ezért is érdekes egy speciális asztali kés, például a steak kés használata. Sima vagy fogazott pengével lehetővé teszi, hogy a húst pontosan, megállás nélkül, és mindenekelőtt erőlködés nélkül szeletelje fel!
Mik a steak kés különleges tulajdonságai?
Először is, egy steak-késnek kiváló vágóéllel kell rendelkeznie, hogy tiszta vágásokat kapjon, és ne legyenek apró, egyenetlen darabok. Leggyakrabban rozsdamentes acélból készülnek a rozsdaállóság és a mosogatógép-kompatibilitás érdekében , a penge lehet sima vagy fogazott . A sima él jobban megfelel az úgynevezett finom, zsenge húsokhoz, míg a fogazott él jobban megfelel a nehezebben vágható, röviden keményebb húsokhoz. Ne feledje azonban, hogy a fogazott penge kevesebb karbantartást igényel, mint a sima penge, mivel ritkábban kell élezni, bár ez a művelet kicsit bonyolultabb. A steak kés mérete közel áll egy asztalos kés méretéhez. Pengéjének hossza gyakran 9 és 13 cm között van, a felhasználó preferenciáitól függően. Ez nyilvánvalóan hatással van a kés teljes méreteire. Minél nagyobb a keze, annál nagyobbnak kell lennie a késnek, és fordítva! Mindezt azzal a céllal, hogy olyan steak-késünk legyen, amely az Ön kezének morfológiájához igazodik, így kellemes lesz a mindennapi használat.
Hogyan válassza ki a steak kés markolatát?
Amikor a steak-kése markolatáról van szó, számtalan anyag áll az Ön rendelkezésére. Bár természetesen fontos az esztétikai szempont, vigyáznia kell, hogy ne hagyjon figyelmen kívül bizonyos részleteket. Ügyelnie kell arra, hogy olyan markolatot válasszon, amely ergonomikus, vagy akár csúszásmentes, hogy a keze ne csússzon el, és így biztonságosabb legyen a használata. A karbantartásra is oda kell figyelnie, mert ha Ön a mosogatógép szerelmese, akkor ügyelnie kell arra, hogy kompatibilis anyagot válasszon. Ez különösen igaz az olyan műanyag anyagokra, mint a polipropilén és az ABS, de a fára nem, amelyet kézzel kell tisztítani. Könnyen ápolható fa fogantyút keres? Forduljon a kompozit anyagokhoz, például a Polywoodhoz, amely a fa megjelenésével és a műanyag tulajdonságaival rendelkezik!
A legjobb márkájú steakkések
A hosszú élettartam érdekében javasoljuk, hogy a legjobb evőeszközmárkák minőségi steakkéseit vásárolja meg. A kes-tor.hu oldalon a főzés világának legnagyobb neveitől válogattuk össze a késeket, mint például az Arcos, Opinel, Victorinox és még sokan mások. Kivételes, tekintélyes japán márkák, mint a Yaxell vagy a Kai is jelen vannak. Részletek