Available Filters

Ft -

Gyűjtemények

Arcos 11cm-es asztali/steak kés bézs micarta markolattal

Asztali kések

Szűrő

Mind a(z) 10 találat megjelenítve

Asztali kések a tiszta étkezés elengedhetetlen kellékei. A minőségi modellek lehetővé teszik, hogy az ételt könnyedén a kívánt méretű darabokra vágja. Ez megkönnyíti a rágást és a lenyelést, az élvezetet pedig megtízszerezi.

A steak kés, ideális a hús vágásához

Az egyik legnehezebben vágható étel nyilvánvalóan a hús. Ehhez fel kell szerelkeznie egy steak késsel , amely az étkezőasztal elengedhetetlen kelléke, és amelyet naponta használnak . Éles pengéje minimális erőfeszítéssel behatol a húsba, és megfelelő méretű, kellemesen rágható és lenyelhető darabkákká választja szét azt. De ez az asztalos kés nem csak húsokhoz való. A sima vágóéllel sokoldalúan használható, és a zöldségeket is harmonikus szeletekre vagy kerekekre vágja, valamint a tányéron lévő összes ételt. Ha a hús nagyon zsenge, a sima vágóél is elegendő. Ha viszont vastag és visszahúzódó, akkor egy fogazott pengére lesz szüksége, amely jól vág és a keményebb húsokat is felszeleteli. Asztali kések pengéihez a Ecetes acél ( rozsdamentes acél) a legmegfelelőbb anyag. Tökéletesen alkalmas az élelmiszerekhez: ellenáll a folyadékoknak és a gyümölcsleveknek, szagtalan, minimális karbantartást igényel. A vékony és rövid markolatokat úgy tervezték, hogy megkönnyítsék az asztalnál végzett mozdulatokat, miközben mérsékelt kézi nyomást is elviselnek. Szintetikus anyagból vagy vízálló fából készülnek, aszerint választhatóak, hogy milyen stílust kíván az asztalához rendelni, inkább modern vagy hagyományos.

Melyek a legjobb asztali kések márkái?

A francia kézművesség szinonimája, a Laguiole asztali kések híres… Asztali kések a tiszta étkezéshez elengedhetetlen kellékek. A minőségi modellek lehetővé teszik, hogy az ételt könnyedén a kívánt méretű darabokra vágja. Ez megkönnyíti a rágást és a lenyelést, és tízszeresére növeli az élvezetet.

A steak kés, ideális a hús vágásához

Az egyik legnehezebben vágható étel nyilvánvalóan a hús. Ehhez fel kell szerelkeznie egy steak késsel , amely az étkezőasztal elengedhetetlen kelléke, és amelyet naponta használnak . Éles pengéje minimális erőfeszítéssel behatol a húsba, és megfelelő méretű, kellemesen rágható és lenyelhető darabokká választja szét azt. De ez az asztalos kés nem csak húsokhoz való. A sima vágóéllel sokoldalúan használható, és a zöldségeket is harmonikus szeletekre vagy kerekekre vágja, valamint a tányéron lévő összes ételt. Ha a hús nagyon zsenge, a sima vágóél is elegendő. Ha viszont vastag és visszahúzódó, akkor egy fogazott pengére lesz szüksége, amely jól vág és a keményebb húsokat is felszeleteli. Asztali kések pengéihez a Ecetes acél ( rozsdamentes acél) a legmegfelelőbb anyag. Tökéletesen alkalmas az élelmiszerekhez: ellenáll a folyadékoknak és a gyümölcsleveknek, szagtalan, minimális karbantartást igényel. A vékony és rövid markolatokat úgy tervezték, hogy megkönnyítsék az asztalnál végzett mozdulatokat, miközben mérsékelt kézi nyomást is elviselnek. Szintetikus anyagból vagy vízálló fából készülnek, aszerint választhatóak, hogy milyen stílust kíván az asztalához rendelni, inkább modern vagy hagyományos.

Melyek a legjobb asztali kések márkái?

A francia kézművesség szinonimája, a Laguiole asztali kések klasszikus kialakításukról és kiváló minőségű pengéjükről híresek. Egyesítik a hagyományt és a teljesítményt, gyakran fa vagy szarv markolattal rendelkeznek a rusztikus és elegáns megjelenés érdekében. A svájci bicskáiról híres Victorinox olyan asztali késeket kínál, amelyek egyszerre robusztusak és precízek. Rozsdamentes acél pengéiket tartós élességük és könnyű karbantarthatóságuk miatt becsülik. Egy ikonikus francia márka, a Le Thiers olyan késeket kínál, amelyek ötvözik a hagyományt és a modernitást, kifogástalanul éles pengékkel és gyakran fából készült markolatokkal, amelyek eleganciát kölcsönöznek. Az összecsukható késeiről ismert Opinel szintén magas minőségű asztali késeket kínál. Rozsdamentes acél pengéik és fa markolatuk kiváló ár-érték arányt és megbízható teljesítményt nyújtanak. Végül pedig a japán asztali kések , például a Wasabi Kai termékcsaládba tartozó kések egyfajta ázsiai finomságot varázsolnak az asztalra. Elegáns kialakításuk és kivételes élességük különbözteti meg őket. Ezek az eszközök tökéletesek a precíz, gördülékeny vágáshoz, a szintetikus anyagból készült markolatuk pedig kényelmes fogást biztosít. Az online áruházunk forgalmazza ezeket a profiknak és magánszemélyeknek egyaránt szánt márkákat. Választhat az egyenként értékesített modellek és a több példányt tartalmazó készletekben/dobozokban forgalmazott modellek közül. Az autentikus fából formázott tokot különösen a szakácsok és a jó ételek szerelmesei fogják értékelni. Az oldalon Asztali késkészletek is megtalálhatóak a legjobb márkákból. Tökéletesek ajándékozásra az ünnepi időszakban. Részletek