A hal filézése mindig kényes művelet. A könnyebbség érdekében kifejezetten ajánlott megfelelő konyhakés használata. A legegyszerűbb egy filet de sole kés , mint például ez a Shun sorozat a Japán evőeszközgyártó Kai cég Shun sorozatából . Egy japán kés , amely lehetővé teszi, hogy az AUS 8A acélból készült 18 cm-es rugalmas pengéjének köszönhetően filézze a halat , vagyis filézze a filéket , és mindezt precízen és tisztán. A japán betűszóval díszített, amely az összes Kai Shun konyhakésen is megtalálható, a penge gravírozási eljárással mindkét oldalán személyre szabható az Ön által választott szöveggel.
Ez a Kai nyelvhal filézőkés , Shun sorozat , referencia DM.0761 , elegáns és modern megjelenésű. El kell mondani, hogy a markolat fekete , összenyomott pacca lécekből álló kialakítással , amelyet egy-egy csinos boleró szublimál mindkét végén. Elegáns, a nyél kúpos alakjának köszönhetően tökéletes ergonómiát is biztosít, így a halak filézése mindig nagyon kényelmes. Egy japán kés, amelyet a halak főzését kedvelő profiknak vagy amatőröknek ajánlunk. A filéfőzés többé nem tartogat titkot az Ön számára!